Yksityisyydensuoja

Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste koskee ainoastaan verkkokauppaan rekisteröityneitä käyttäjiä.

Tietosuojaseloste
Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.
Rekisterinpitäjä: Robomaa.com Oy, Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna, y-tunnus: 2378703-7
Rekisteriasioista vastaava henkilö: Jyri Koskinen  shop@robomaa.fi
Rekisterin nimi: Robomaa.com Oy verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Tietoja käytetään verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon, palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin, raportointiin sekä markkinointiin.
Rekisteröityneellä asiakkaalla on mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, markkinointiluvat, käyttäjätunnus, salasana.
Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot: Tilaustiedot ja -historia, ostokäyttäytyminen, tekniset tiedot.

Mitä tietoja tallennamme
Kun vierailet verkkosivuillamme tai teet meillä ostoksia tallennamme tietoja siitä, mitä tuotteita siirrät ostoskorin ja mitä ostat. Kun teet tilauksen, tallennamme sinusta seuraavia tietoja: nimi, postiosoite, laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakasnumero.

Tallennamme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle tilausvahvistuksen verkkokaupassa tehdystä ostostasi. Mikäli olet antanut suostumuksesi, saat sähköpostiisi myös uutiskirjeitä. Tarvitsemme myös postitusosoitteesi tilauksesi perille toimittamista varten. Ostotapahtuman yhteydessä luovutetut henkilökohtaiset tiedot tallennetaan myös mahdollisia tulevia yhteydenottoja varten kuten tukipyyntö, reklamaatio ja takuu.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin tietolähteinä toimivat asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä antamat ja palvelun käytön aikana tallentuvat tiedot.

Tietojen hävittäminen
Annettuja henkilötietoja säilytetään niin kauan kun asiakkuussuhde on voimassa. Asiakkuuden loppuessa säilytämme tiedot ostohistoriasta kirjanpitoa varten. Jos toivot henkilötietojesi poistoa tai et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitä, voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen oman tilisi kautta. Asikkuutesi poistoon liittyvissä asioissa voit ottaa meihin yhteyttä.

Rekisterin suojaus
Rekisterin tiedot tallennetaan tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein sekä vahvalla salauksella ja jotka sijaitsevat verkkokaupan palveluntarjoajan Nethit Networks Oy:n palvelimella. Henkilötietoja käsittelevät vain ennalta määritellyt henkilö(t). Rekisterin tietojen käsittely edellyttää salasanaa ja käyttäjätunnusta sekä riittäviä käyttöoikeuksia. Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan.

Tietojen luovutus
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman erillistä suostumusta.

Luotto- ja pankkikorttiostot
Kaikki luottokortilla  tai pankkikortilla tapahtuvat ostot varmennetaan Paytrail Oyn omassa varmennepalvelussa. Näin ollen mitään asiakkaan luottokorttiin liittyvää tietoa ei missään vaiheessa varastoida Robomaa.com Oyn palvelimelle. Missään vaiheessa ei asiakkaan tilitietoja tallenneta Robomaa.com Oy:n palvelimelle.Kaikki Robomaa.com Oy:n, asiakkaan, pankkien ja Paytrail Oy:n välinen tietoliikenne on SSL (Secure Socket Layer) -salattua.

Lisää Paytrail Oyj:n palveluista kuluttajille voit lukea täältä

Evästeiden käyttö ja hallinta
Verkkokaupassa käytetään evästeitä (”cookie”) vain niissä määrin kuin verkkokauppaohjelmisto OpenCart vaatii toimiakseen.
Verkkokaupan ylläpitäjät eivät käytä evästeitä tietolähteinä missään tilanteessa.

Verkkoselaimesi asetuksista voit nähdä, mitä evästeitä sille on tallennettu. Voit poistaa jo tallennettuja evästeitä, estää tulevia evästeitä sekä määrittää selaimesi asetuksia niin, että sinulta kysytään evästeiden käytöstä joka kerta, kun vierailemasi verkkosivusta haluaa evästeitä käyttää. Mikäli poistat evästeitä tai estät joidenkin evästeiden käytön, on mahdollista että tiettyjen verkkokaupan elementtien toimiminen verkkosivulla voi kärsiä.

Evästeiden poiston voit tehdä siirtymällä selainen päävalikosta valikkoon Asetukset --> Tietosuoja ja turvallisuus.

Tarkastusoikeus ja tietojen päivittäminen
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu.
Rekisteröitynyt asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan Käyttäjätilini -osiossa.

Henkilötietojen tarkastus koskee sekä tallentamiamme henkilötietoja sekä tietoja siitä, miten ja mihin tarkoitukseen antamiasi henkilötietojasi käytetään. Jos olet eri mieltä siitä, miten henkilötietojasi tulisi käyttää, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi antamiesi tietojen käyttöön. Sinulla on myös oikeus siihen että poistamme kaikki tallentamamme henkilökohtaiset tietosi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai huolenaiheita henkilökohtaisiin tietoihisi liittyen., ota meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa shop@robomaa.fi.